Als je een werkbroek zoekt, dan was tot voor kort de enige methode het aflopen van talloze zaken tot je die broek vond, die het beste bij jouw maten, eisen en voorkeuren paste. Tegenwoordig typ je op je computer het woord ‘werkbroeken’ in en je krijgt tal van online winkels waar je terecht kunt. Het zal geen verrassing zijn dat er tal van mogelijkheden daarbij als topresultaat verschijnen.

Brams Paris werkbroeken

Brams Paris neemt in de wereld van werkbroeken een prominente plaats in, hoewel het merk zelf nog niet zo lang bestaat. Ze hebben echter de verantwoordelijkheid genomen hun lange en korte werkbroeken duurzaam te produceren. Katoen is het meest gebruikte materiaal, omdat het alle eigenschappen bezit voor een goede broek. Variaties vinden we terug door het gebruik van polyester en stretch, afhankelijk van waarvoor de werkbroek gedragen wordt.

 

Brams Paris werkbroeken

De lange werkbroek

Naast de eerder genoemde eigenschappen heeft Brams Paris ook aandacht besteed aan de esthetische factor. Met andere woorden: staat de broek ook goed? En dat doen ze. Hierdoor ontstaat de extra mogelijkheid ze niet alleen in te zetten als werkbroeken, maar ook voor alledaags gebruik en zelfs het uitgaansleven.

De korte werkbroek

Hoewel er met een scheef oog gekeken wordt naar het dragen van een korte broek op het werk, zijn er toch talloze functies waar het werken in de korte werkbroek een stuk plezieriger is. Ze bieden weliswaar wat minder bescherming voor de benen, maar ze hebben de voorkeur als de temperatuur een rol speelt.

Voordelen en 1 nadeeltje

Online winkelen is gemakkelijk, geen gesjouw van hot naar her, passen doe je ook thuis en als je ontevreden bent, kun je meteen ruilen.

 

Het enige nadeel(tje) van Brams Paris kopen bij de meeste webshops, is dat je bij het kopen van een enkele broek helaas bezorgkosten moet betalen, want de Brams Paris werkbroeken zijn zo voordelig in prijs, dat de meeste de grens van 99 euro ( daarboven geen kosten) niet eens halen.